pandele, sculele si revolutia…

ce au toate astea in comun? Pai… Andrei Pandele este unul dintre fotografii buni ai Romaniei, Bricostore este un magazin de scule iar revolutia este celebra revolutie de care unii dintre noi, mai tineri, abia ne mai aducem aminte. Daca inca nu vedeti legatura, atunci v-o spun direct: In Bricostore Orhideea puteti vedea o expozitie foto cu imagini de la Revolutia din 1989, fotografii semnate Andrei Pandele.

Nu sunt multe imagini, dar sunt interesante. Printurile de dimensiuni mari sunt de vanzare, daca intrebi la chioscul de ziare. Pana aici totul pare in regula dar lucrul pe care nu il inteleg este de ce in Bricostore? Adica ma duc sa cumpar un ciocan si niste cuie, o mana de lavabila si cateva placi de faianta iar daca imi mai ramane ceva maruntis prin buzunar, cumpar si ceva de la Pandele.

Pentru mine a fost ok, mi-a facut placere sa fiu “izbit” de fotografie intr-un mod cu totul inedit dar dupa un sfert de ora de privit imagini mi-am dat seama ca sunt singurul idiot ce se bucura de fotografii intr-o permanenta expozitie de suruburi. Sincer mi-a placut, mie personal. In continuare nu cred ca este o idee buna asocierea piulitei cu arta fotografica dar intr-un fel imi place.

Fotografiile sunt interesante, merita vazute. Daca aveti un bec ars prin casa sau mai trebuie vopsit ceva, va invit sa cumparati ce aveti nevoie din Bricostore Orhideea de data asta. Sa nu va grabiti pentru ca de vazut, aveti ce vedea.

source

This entry was posted in not especially on topic and tagged , , , , . Bookmark the permalink.