Cum poti ajuta?

Acest website este o initiativa privata iar orice ajutor este necesar. Exista mai multe metode prin care ne poti sustine.

Contribuie

Materiale fotografice vechi, fotografii de familie, fotografii document, fotografie de arta sau orice alte imagini din categoria celor publicate pe site, sunt mai mult decat binevenite. Le poti dona sau le poti pune la dispozitie in scopul publicarii. Multe dintre fotografiile deja publicate au fost descoperite in albume personale, este pacat ca aceste imagini sa fie ascunse publicului. Pentru materiale deosebite, in masura fondurilor disponibile, ne poti propune si variante de achizitionare.

Scrie

Daca esti pasionat de fotografie si daca iti place sa scrii despre asta, ne poti propune materiale redactionale. Cei mai harnici dintre voi vor primi rang de editori.

Doneaza

Suportul financiar este si el foarte important. Daca iti plac fotografiile publicate de noi si vrei sa vezi si altele, ne poti sprijini in acest sens. Orice suma donata, oricat de mica, va fi un pas important. Toate sumele vor fi folosite integral pentru achizitionarea de fotografie si publicarea ei pe acest website. Afla aici cum poti dona.

Spread the word

In ultima instanta, totul se rezuma la audienta de care avem parte. Poti aduce un sprijin foarte important popularizand aceasta initiativa. Orice metoda este binevenita. De la link-uri pe blog-urile sau website-urile personale, pana la preluari de materiale cu mentionarea sursei. Cu cat comunitatea va fi mai mare, cu atat vom deveni mai puternici.

Viziteaza si comenteaza

Nu uita sa ne vizitezi din cand in cand. Comentariile sunt si ele binevenite.

__________________________

Daca ai nevoie de mai multe detalii sau lamuriri, ne gasesti la office@muzeuldefotografie.ro