Expozitie interesanta la MTR

Expozitia “Viata unui sat elvetian la 1896” aduce in atentia publicului, prin intermediul fotografiilor, aspecte de viata cotidiana din Elvetia rurala de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Evenimentul este organizat de Ambasada Elvetiei in Romania si Muzeul National al Taranului Roman. Vernisaj la 10 martie 2011, ora 18:00,  in sala Irina Nicolau a muzeului mai sus amintit.

This entry was posted in de prin alte muzee, events, news and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Expozitie interesanta la MTR

  1. Raiden says:

    O tara civilizata, atunci ca si acum 🙂

  2. Raphaelly says:

    Toate bune si frumoase! TOTUSI! Poate nu am inteles eu bine!? La Muzeul Taranului ROMAN! se tine un vernisaj de fotografie a satului elvetian!? Numai in Romania se poate asa ceva! VAI DE NOI!!! Pe cand si un vernisaj al satului romanesc???!!! Las calendele grecesti??? Unde ne este patriotismul oamnei buni? Cred ca tot acolo unde avem si valorile morale- LA GUNOI!

  3. Pingback: Tastatura cu suflet [5] | ♥ Sunt un grapefruit wordpressian, scriu cu vitamine…

  4. mda says:

    Spuse Raphaelly – Aripile lui Raphael – ahem…

  5. Superb blog, Alex!
    P.S. Ce vremuri, anii 90, ce presă, ce fotografii… Mă bucur că am dat de tine, căutam poze cu părintele Sorin Grecu, la demolarea statuii lui Lenin şi “gogu” m-a adus pe blogu-ţi. 🙂

  6. Alin says:

    Am locuit in Switzerland intre anii 1990 si 1992. Este un Eden al Europei din toate punctele de vedere. Am revazut aceleasi locuri, intr-un concediu in 2008. Din nou am ajuns la aceeasi concluzie.
    Vazand aceste fotografii, pot spune fara nici o retinere ca diferenta dintre un sat elvetian si un sat romanesc de la 1896…………este la fel de mare ca diferenta dintre satul romanesc si cel elvetian din 2011.
    Cineva invoca in comentariile anterioare “patriotismul”. Care patriotism la romani ? Datorita “dozei enorme” de patriotism suntem la acest nivel in ziua de azi. Patriotism intalnim la elvetieni mai mult decat la foarte multe state de pe mapond. Incercati sa-i cunoasteti, sa-i judecati atunci cand veti avea dreptul si sa ajungeti la nivelul lor de acum……macar 50 de ani.
    Numai bine tuturor !
    complimente pentru acest minunat site !

Comments are closed.