Un Mandy de taraba

Foto F. Mandy

Am cumparat-o de la targ cu 20 de lei. Nu stiu cine este persoana fotografiata (cat de bun ar fi un google cu o functie de “face recognition”, nu?)

This entry was posted in Colectia Alex Galmeanu, rare images and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Un Mandy de taraba

  1. Salut Alex. Felicitari pentru site. Si eu sunt pasionat de fotografia veche si imi pare bine cand intalnesc oameni interesati si interesanti ca tine. Pentru Noaptea Galeriilor, am facut o proiectie la Te Ark in Uranus, pe care o poti vedea la:

    A fost o joaca, mai mult pentru prieteni, un mix de fotografie cu imaginatie care sper sa-ti placa.

    Sper sa ne intalnim si eventual sa si colaboram pe anumite proiecte.

    Marius Toader

  2. Ziua buna!

    Daca nu as fi luat contact cu Facebook nu as fi stiut de acest proiect. Felicitari! Frumoasa initiativa si sper sa pot fi de ajutor candva. Pentru mine fotografia este o forma de exprimare, chiar terapie, as putea spune. Sunt fotograf amator, nu aspir sa devin profesionist (cel putin in acest moment asa zic!), dar sper ca am depasit granita dintre fotografia ‘de vacanta’ si cea ‘de arta’.

    Voi mai urmari acest blog!

  3. Stefan says:

    Salut,

    Sa stii ca si eu m-am gandit de nenumarate ori la posibilitatea asta – asa cum pui un cuvant si cauti pe google sa descarci o poza si sa iti gaseasca ce si cum. Asta chair ar fi o chestie, dar cine naiba sta sa faca programul? baza de date, uriasa, s-ar completa de la sine, de catre utilizatori, adica.

  4. Bendeac says:

    Salut Alex! Exceptional site! O sa am grija sa-l promovez pe blogul meu.

    PS – S-ar putea ca in poza asta sa fie actrita Aristizza Romanescu.

  5. NARCIS DORIN ION says:

    Buna seara,

    Fotografia o reprezinta pe Elena Kretzulescu si am publicat-o in 2007 in albumul meu Resedinte si familii aristocrate din Romania, Institutul Cultural Roman, 2007, la capitolul despre palatul Kretzulescu din Bucuresti.

    Va multumesc,

    Narcis Dorin Ion

Comments are closed.