Zona Cauzasi, demolari in 1985

Demolari

Cristian Malide ne trimite un nou set de imagini deosebite. Fotografiile surprind zona Cauzasi (in spatele Magazinului Unirea in perioada demolarilor din 1985.

Langa Magazinul Unirea in plina zona demolata.

Langa magazinul Unirea in plina zona demolata.

Fotografia de mai sus este realizata din spatele magazinului Unirea cu unghiul de vedere spre Piata Natiunilor Unite. O parte din spatiul eliberat va fi utilizat pentru extinderea magazinului cu corpul Splai. Interesant este ca in partea stanga a imaginii, un pic mai jos de vechea sigla a complexului Unirea, in departare printre copaci, se vad blocurile Adriatica si Agricola-Fonciera din Piata Natiunilor Unite.

In acest detaliu vedem in departare blocurile Adriatica si Agricola-Fonciera din Piata Natiunilor Unite. Pe latura stanga a Magazinului Unirea este vizibila sigla veche a complexului.

In acest detaliu vedem blocurile Adriatica si Agricola-Fonciera din Piata Natiunilor Unite. Pe latura stanga a Magazinului Unirea este vizibila sigla veche a complexului.

Locatia si unghiul probabil al fotografiei de mai sus

Locatia si unghiul probabil al fotografiei de mai sus

Fotografia este realizata din aproximativ acelasi unghi dar un pic mai la stanga. Pe fundal vedem blocul turn din Piata Natiunilor Unite

Fotografia aceasta este realizata din aproximativ acelasi loc dar cu un unghi ceva mai la stanga. Pe fundal vedem blocul turn din Piata Natiunilor Unite

Un al doilea cadru, tras un pic mai tarziu, ne prezinta o scena asemanatoare. Magazinul Unirea se afla in dreapta acoperit aproape complet de buldozerul din prim plan iar in fundal, pe mijlocul imaginii, distingem blocul turn din Piata Natiunilor Unite. Interesanta cladirea din stanga, acum nu mai exista.

Blocul turn din Piata Natiunilor Unite

Blocul turn din Piata Natiunilor Unite

Sigla este vizibila pe latura stanga a magazinului Unirea

Sigla este vizibila pe latura stanga a magazinului Unirea

Imaginea surprinde demolarile din zona Cauzasi

Imaginea surprinde demolarile din zona Cauzasi

Vedem in imaginea de mai sus o parte din cladirile din Cauzasi ce aveau sa fie demolate curand. Nu am reusit sa identific locatia sau unghiul dar Cristian Malide ne spune ca a fost realizata de pe terasa unui bloc din apropierea unei sinagogi, chiar de pe strada Cauzasi. In planul mai apropiat in dreapta apare o zona deja demolata.

Case din zona Cauzasi ce aveau sa fie demolate in 1985. Recunoasteti vreuna din ele?

Case din zona Cauzasi ce aveau sa fie demolate in 1985. Recunoasteti vreuna din ele?

Cu aceasta ocazie Cristian Malide ne propune si alte cateva imagini din zona realizate cu putin timp inainte de disparitia cladirilor. Sunt imagini inedite.

Alimentara pe strada Cauzasi lipita de o Sinagoga, fotografiate de pe strada Labirint

Alimentara pe strada Cauzasi lipita de o sinagoga, fotografiate de pe strada Labirint

Magazin de paine aflat la parterul unei cladiri de pe Calea Vacaresti, demolata in totalitate.

Magazin de paine aflat la parterul unei cladiri de pe Calea Vacaresti, sosea demolata in totalitate.

Capela IML, aflata aproximativ pe locatia actualei Biblioteci Naionale in constructie de pe Cheiul Dambovitei, fotografiata in 1985

Capela IML, aflata pe locatia actualei Biblioteci Nationale in constructie de pe cheiul dambovitei, fotografiata in 1985

Va reamintesc ca puterea acestui site nu poate consta decat in contributiile voastre. Pana acum am gasit multe fotografii remarcabile in albume de familie, este pacat sa ramana acolo. Ne putem bucura cu totii de ele.

This entry was posted in Colectia Cristian Malide, rare images and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

116 Responses to Zona Cauzasi, demolari in 1985

  1. paul butnaru says:

    sal baieti sau fosti vecini ….m-am nascut pe strada cauzasi la etajul 1 chiar deasupra librariei anton pan

  2. paul butnaru says:

    si tot la scoala nr 79 am invatat si io

  3. cornelpitagora says:

    Salutare tuturor.Ma numesc Cornel si am locuit pe strada Pitagora langa piata Marasesti,am invatat tot la scoala gen.79 (cea care a fost demolata in anul 1985).Cine doreste sa discutam despre locurile copilariei ,eventual poze,va rog sa ma contactati pe yahoo messenger.id-ul meu este fast_morihei

  4. Samuel says:

    Eu ma-n nascut pe strada Trinitati (Maximilian Popper). Daca are cineva poze de atunci va rog sa-mi comunicati. multumesc

  5. Samuel says:

    Eu ma-n nascut pe strada Trinitati (Maximilian Popper). Daca are cineva poze de atunci va rog sa-mi comunicati. multumesc albuch9035@walla.com

  6. Eu am invatat la scoala 79 (pe fundatura) unde se gasea si o gradinita,dupa care am mers la liceul Alex.Ioan Cuza pe cheiul Dambovitei si am locuit pe strada 30 Decembrie fosta Carol.Cand eram mica ma jucam pe Dealul mitropoliei si in parcul mare(cel cu doua fantani arteziene ) Daca mai tine minte cineva ,sau are fotografii cu parculetul panourilor de onoare…se gasea dupa bazarurule din strada 30 Decembrie inspre Piata Unirii….ce vremuri frumoase.
    Puteti sa-mi scrieti mesaj pe linkul
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1543365534

  7. gabi says:

    Imi face placere sa redescopar fosti colegi si nostalgici dupa ce ne-a fost furat si distrus.Am studiat si eu la Sc.79 si la Cuza.Am terminat in1964.Cativa colegii se intalnesc in fiecare an pe 24 ianuarie.Eu nu am fost decat anul acesta(locuiesc in provincie).Daca vrei ,Gica draga,ia legatura cu mine prin emailul de mai sus si eu la randul meu te pun in legatura cu ceilalti colegi. (zaharescug@yahoo.com)

  8. Theodor Farkas says:

    Sunt absolvent al demolatului liceu 26 al. i. cuza – anul 1964.
    Exista o oarecare organizare a absolventilor spre a sarbatori 50 ani de la bacalaureat??
    Unde se afla archiva ‘defunctului’ liceu? Asi dori fotografia clasei XI A de atunci…

  9. mary4048 says:

    Imi vine sa plang…mare parte din tineretea mea am trait-o in Cauzasi….am stat pe strada Brumarel..in capatul strazii era sinagoga…pe colt alimentara..la fiecare inceput de saptamana ma duceam la cinema Tomis,fiindca era film nou…imi lipseste Bucurestiul de altadata,hala Unirii,spitalul Brancovenesc…(am fost internata acolo cu primul nascut) piata sf Vineri…doamne!..nu am decat 53 de ani si traiesc deja din amintiri…au fost cele mai frumoase locuri si cei mai frumosi ani ai mei…

  10. marius says:

    salut am invatat si eu la generala 79 am terminat in 84 si miam petrecut copilaria pe strada olteni nr. 35 colt cu strada bradului. nu am mai auzit de nici un coleg sau vreun prieten de cind nea demolat, adica din 86 mam mutat in cartierul berceni, daca mai exista cineva care stie ca a locuit pe acolo sau a invatat in perioada aceia sa ma contacteze pe adresa mea de facebook stamate marius

  11. Liana says:

    draga mary, eu sint Liana si am inplinit deja 54 de ani.am stat pe bravilor nr.11, un bloc cu 4 etaje la mijlocul strazii, vis-a-vis de un castan mare si frumos. Ne cunoastem oare? iarna mergeam la derdelus pe str. Brumarel, “ou sont les neges d”antan?” Am fost la scoala 93.. iar sora mea Marise a fost la scoala 79. Pacat ca nu avem niste fotografii ale strazii noastre – Bravilor-.. sau poate una unde sint eu cu parintii pe strada..Frumoase timpuri, dar eu nu mai recunosc acum de loc unde a fost strada noastra in noua arhitectura.

  12. Annie says:

    Ce site extraordinar….eu am locuit pe Strada Olteni nr, 76 aproape de coltul cu Calea Vacaresti si Bdul Marasesti…era o piata mica, Cofetaria Ciresica statia de tramvai 1., strada florilor si biserica Dobroteasa in apropiere. Am fost la scoala nr. 93 de la celalt capat al strazi Olteni. Daca cineva are poze sau cunoaste fosti elevi de la scoala 93 din anii 1960 -1965 imi puteti scrie la adresa anilie53@gmail.com (eu sint plecata din Romania de mult)

  13. Melania Aspis says:

    Am facut scoala la 79 si am locuit pe pitagora nr 1. Unde era centrul de abonamente ITB. Langa intrarea in bloc era un cizmar. Am fost colega de clasa cu Butnaru Paul. Am absolvit in 1982 si deoarece anul acesta se implinesc 30 de ani de la absolvire, am stabilit sa ne intalnim, cati vom reusi sa ne mai adunam. Deoarece atat scoala la care am invatat, cat si cartierul unde am locuit s-au demolat, ne este foarte greu sa ne regasim. Am reusit sa ne regasim pe Facebook cativa, dar atat. Daca cumva , vreun fost coleg citeste aceste randuri, il rog sa ma contacteze. Deasemenea il rog pe Butnaru, daca citeste aceste randuri sa ia legatura cu mine. Daca cineva ma poate ajuta cu adresa de mail al lui Butnaru il rog sa o faca.
    Adresa mea de mail este melania.aspis@gmail.com

  14. straziucisecartieredistruse says:

    Pe locul fostei strazi Pitagora,Brumarel,piata Marasesti si biserica Sf.Nicolae se afla azi hardughia de biblioteca nationala care au terminat-o astia in anul de gratie 2012.

  15. Buna şi eu am locuit ın Sfınta Vineri pe str. Clucerul Udricani ın coltul casei mele ıncepea str. Olteni .Locuiam chiar ın spatele Restaurantului Unirea şi Cinematograful Tomis.Am ınvatat la şcoala generala 74 care se afla ın spatele Teatrului Evreiesc. Vara plecam ın vacante pe la mare pe la tara cu bunici dar iarna ne strıngeam ın Rondul Udricani şi alunecam pe derdeluş cu saniile şi ceolofan…Atunci aveam multi prieteni şi o copilarie fericita pına a venit Ceauşescu şi nea demolat….

  16. Aici puteti gasi mai multe poze despre Calea Calaraş, Cauzaşi ,Dudeşti etc. http://www.flickr.com/photos/danvartanian/190928325/in/photostream/ Multumim Domnului Dan Vartian pnt. acesta Nostalgie de poze şi Domnului Alex Galmeanu pnt.aceasta site web.

  17. Df says:

    Salut vecinii de cartierul cauzasi. Laurentiu sunt si am stat la nr 10 pe cauzasi?

  18. Marinela (Getuta pentru copiii de atunci... ) says:

    La Multi Ani prieteni,prieteni de joaca si sanius pe strada Brumarel !Uite acum am dat peste voi si ce ma bucur !Am vazut imagini pe care numai ochii mintii le mai vedeau !Eu am locuit in Olteni 78,vis-a-vis de Piata Marasesti !Numai ca eu,eram la Scoala 73 Barbu Delavrancea si voi majoritari pe la Sc 79,93,74 !
    Este noaptea tarziu,atunci ma opresc aici si mai vin !Pina atunci sanatate,noroc si numai bine la toti ai nostii din cartierele noastre disparute !dar nu disparute si din inima !
    la revedere tuturor !

  19. @Marinela,
    ia te uita!
    Este firesc sa dau de vecini de cartier, insa e prima data cind “intalnesc” pe cineva care a facut scoala tot la 73.
    In ce an ai terminat? Acum scoola este la limita zonei demolate, cu greu mai recunosti imprejurimile …

  20. Nita Adrian says:

    Bai Gogea Mitule !Cred ca habar nu ai cine a fost Gogea Mitu.Ai plecat in Germania dupe revolutie si cu ce te-ai ales?Te- ai dus s-ai slugaresti pe aia ?Daca nu plecau toti tradatorii de tara ,poate nu ajungeam in situatia de azi.Astia care au preluat puterea dupe revolutie,au vandut Romania in totalitate .Ceausescu a fost cel mai mare patriot si astia l-au omorat ca sa poata vinde tara bai coclitule ,sau poate esti unul dintre ei care a profitat de moartea lui Ceausescu.In Romania s-a construit cu banii romanilor ,dar s-a constrit iar astia au demolat toate fabricile si le-au vandut la fier vechi.Esti chior ?Toti locuiesc in casele construite atunci.Pensionarii au ajuns sa umble prin gunoaie dupe mancare iar politicienii au miliarde de euro .Au gasit la Ceausescu in casa averea care o au astia acum?

  21. Daniela Radu (Doroscan) says:

    Ce nostalgii!!!! Eu am locuit pe str. Sticlari (paralela cu Mamulari) pana la cutremurul din 1977!! Am invatat la sc. 74, actuala Estee lauder de langa Teatrul Evreiesc. De la alimentara din str. Cauzasi (cea din poza) faceam cumparaturile. Pe strada unde am locuit s-au facut filmari ptr filmul Cu Mainile Curate, scena in care comisarul intra intr-un magazin cu cosciuge si lumanaripe peretele caruia scria “sicriile WEBBER”,sigla care ramasese pana s-au facut demolarile. Ultimul film pe care l-am vazut la TOMIS a fost “Sandokan” inainte de cutremur. Fratele meu a fost botezat la biserica “Sf. Vineri”. Voi cauta poze in albumul familiei din aceea perioada, poate gasesc ceva relevant si promit ca le voi pune pe site. Chiar mi-a facut placere sa-mi amintesc de locurile copilariei.

  22. Mirandolina says:

    Am facut scoala la 79, langa IML.
    Din pacate, in vara lui 85 au demolat scoala, eu eram in vacanta de vara intre a saptea si a opta….
    Mi-au dinamitat copilaria, la propriu, caci mi-au demolat si casa parinteasca. Era pe Nerva Traian colt cu Alexandru Moruzzi,
    multumesc pentru imagini si aduceri aminte

  23. Cristian says:

    Da, asteptam cu mult imteres imaginile.
    Multumim!
    Nu, imi pare rau, eu nu am de loc altele de acolo, insa anul trecut am scanat doua filme inedite cu Labirintul – unul color din 1985, si altul alb-negru din februarei 1988, cu doar citeva luni inainte de demolare.
    “Inedite”insemna ca la vremea respectiva doar developasem filmele, nu am scos poze, asa ca imaginile au constituit o surpriza acum, dupa aproape 30 de ani!

  24. marina says:

    Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva poze din anii 1945-1950 cu strada mamulari nr 1 colt cu vacaresti 30… Eu inca locuiesc pe strada mamulari, intr-unul din imobilele care au mai ramas…dar pe care cei cu putere vor sa ne-o ia in mod abuziv….am nevoie de poze deoarece imobilul pe care ei il revendica nu este cel in care locuim, dar nu avem cum sa demonstram….decat daca gasim fotografii vechi. Va rog din suflet daca aveti ceva ce ne-ar putea ajuta sa imi trimiteti pe e-mail : marinapreoteasa@yahoo.com…..

  25. adi says:

    SALUT LAURENTIU ,am fost vecini si eu am locui in str. CAUZASI nr.10 ,la etajul 1,un bloc frumos cu trei etaje,daca nu ma insel tu ai stat la etajul 2 ? Am invatat la scoala 79

  26. DOMENTEANU ADRIAN says:

    E CINEVA NASCUT IN JURUL ANULUI 1968 CARE A LOCUIT PE CLUCERUL UDRICANI EU AM LOCUIT LA NR 26 APROAPE DE SCOALA NR 74

  27. DOMENTEANU ADRIAN says:

    E CINEVA CARE A INVATAT LA SCOALA NR 74 ANI 1974-1982

  28. Marox says:

    Da, eu am intrat la scoala 74 in 1979.

  29. E.Ioanid says:

    Sal’
    eu am locuit in Pitagora 11 si dupa aceea in Dimhtrie Cantemir 21
    am avut ocazia sa vizitez Bucurestiul de doua ori pentru o zi de fiecare data dar na’m gasit
    adresa nici cu taxi si nici cu GPS. daca cineva citeste randurile astea, va rog foarte mult
    sa ma informeze daca mai exista adresele sau si acolo a fost demolare.
    VA MULTUMESC FRUMOS
    E.Ioanid

  30. Gabi says:

    Am locuit pe Mircea Voda nr 57 , vis-a-vis de spital, inca mai am imobilul ,am scapat ca prin minune de demolare.

  31. I.Ioanid says:

    Sal’
    I. Ioanid , locuit in Pitagora 11 piña in 1957 si dupa aceea in Dimitrie Cantemir 21 piña in 1961
    Am vizitat Bucurestiul de doua ori si na’m gasit nimic .Mi sa spus ca a fost demolate
    Daca cineva citeste rindurile astea si are fotografii din regiune va rog frumos sa’mi
    trimita la mail elinger2012@gmail.com

  32. Oliver Dobre says:

    Chiar daca au trecut ceva ani de cand a fost postat acest articol, confirm ca acea imagine se afla pe strada Olteni, in dreapta era coltul cu Bradului si in stanga Avram Golfaden.
    Cele doua case di dreapta cu etaj este chiar Olteni 35 unde m-am nascut si trait copilaria mea pana in 1985 cand restul de cartier a fost demolat.
    Cealalta parte din fata a fost demolata pana la Dambovita cu un an inainte.
    Si eu am invatat la scoala generala 79 in perioada 1976-1984.
    Norucl meu a fost c-a demolat scoala dupa ce am terminat classa a opta, exact cand am trecut la liceu 🙂

  33. shaul segall says:

    Am locuit pe mircea voda nr 69 Era aproape ultima casa caci mircea voda se termina la numarul 71

  34. Cristian says:

    Shaull, ar fi fost binevenite ceva detalii, nici nu mai spun de imagini, daca ai!
    Nu mai stiu (si nu stiam nici atunci cand treceam aproape in fiecare zi pe acolo) CARE era sensul de numerotare pe Mircea Voda.
    Asa ca doar “mircea voda 69” nu imi spune nimic …
    Ce avea in jur casa, ce repere importante erau? Poate ca unele mai exista si acum!

  35. Florin says:

    Salut ! Am locuit pe Nicolae Jignita la nr.10 strada cu biserica spre sfintu ioan nou care ducea prin spatele magazinului Unirea la piata Uniri. Acolo am petrecut copilaria – adolescenta – m am casatorit – sa nascut primul copil si am asistat la toate demolarile.

  36. DP says:

    Salutare tuturor.Ma numesc Popescu Dan si am locuit in Cauzasi deasupra librariei Anton Pann la etajul 2.Si eu am am invatat la scoala 79 ,diriginte proful de romana dl.Ghidali. Mai exista cineva care i-si aduce aminte ?

  37. Radulescu C. says:

    Salut,
    Ma numesc Cristian Radulescu. Cei mai frumosi ani ai copilariei au fost traiti in str.Badea Cartan, care leaga str. Vasile Lascar de sos. Stefan cel Mare (are forma de baston).
    Acolo eram vecin cu Cristi Vranceanu, fost jucator la echipa de fotbal Dinamo, cu Gheorghita Maftei, fiul maestrului Ernest Maftei (“Badia”), baieti si fete care s-au raspandit in tara si strainatate dupa terminarea scolii.
    Am urmat cursurile Şcolii Generale nr.26 din zona str Viitorului – calea Mosilor, sector 2, vecin cu scoala fiind reputatul regizor de teatru Sica Alexandrescu, la care venea in vizita, destul de frecvent, celebrul actor Grigore Vasiliu Birlic, spre entuziasmul elevilor care veneau sau plecau de la cursuri. Ce vremuri !.
    Liceul a fost nr.15 Iulia Hasdeu. Acolo am avut un diriginte foarte bun, Nicolae Stanasila, professor de sport, pedagog si foarte potrivit pentru a tine in frau energiile a 42 elevi, numai baieti, chiar daca in clasele paralele erau mixte. In clasa a 12-a am avut-o ca invitata la ora de dirigentie pe nimeni alta decat IOlanda Balas , dubla campioana olimpica la ora aceea ! Ce vremuri !
    Profesori foarte buni dar cel mai mult am apreciat pe dl Eugen Rotaru, textier a foarte multe slagare ale muzicii usoare romanesti. Printre colegii de clasa trebuie sa amintesc de Sorin Chifiriuc, coleg si prieten, bine cunoscut in lumea muzicii folk si nu numai.
    Referitor la colegi, am pierdut legatura cu toti. As fi foarte fericit, daca cel putin unul m-ar suna sau cauta ! Precizez perioada de care scriu 1961-1970. Ce vremuri !
    Toate cele bune !
    C.R.

  38. Duta Nelu says:

    Incercati sa intrati si pe Facebook la ”Recunoaste zona unde ai copilarit” . O zi buna !

  39. barbu daniel says:

    Da ,si eu am terminat la 79 in anul 1982 diriginte Militaru si am locuit pe str, Labirint la nr 61

  40. barbu daniel says:
  41. Cristian Ioan says:

    Un pic OT: de Scoala Bulgareasca de pe calea Calarasi, isi aminteste cineva?
    Era situata in zona ingusta de la Mantuleasa spre Sfanta Vineri, deci a disparut la demolari.
    Am facut un an intreg acolo, clasa a sasea, cand scoala noastra, 73, a fost in renovare. Dar nu am nici-o imagine de acolo!

  42. Andrei M Reinhorn says:

    Am fost la liceul nr 26 Alexandru Ion Cuza intre 1959 si 1963. Am cautat arhivele, dar se pare ca au disparut. Daca cineva are vreo fotografie a liceului as fi interesat. reinhorna@gmail.com

  43. Sorin says:

    În clădirea de pe Cal. Văcăreşti se poate vedea că magazinele fuseseră deja evacuate/golite, semn că ordinul de demolare fusese deja dat şi din zi în zi aveau să sosească buldozerele. Probabil că nici în clădire nu mai locuia nimeni la momentul fotografierii, ori poate că evacuarea era în curs. Evident, comuniştilor nu le convenea ca membrii clasei muncitoare să locuiască în clădiri burgheze, numai nomenclatura şi pupincuriştii aveau dreptul la vile, restul la siloz – adică la bloc!

  44. Daniel Dintica says:

    Parca odata cu cartierul a murit si o parte din mine, sau mai bine zis mi-am ingropat imaginile copilariei. Dealtfel zambesc si acum fara sa vreau cand imi amintesc de ea si de locurile acelea.
    Am stat pe Rovine nr. 3 la etajul 4 aveam ferestrele spre Institutul Mina Minovici si langa el era un parculet apoi Dambovita cu rampa de zapada. Cutreieram toate stradutele ,incepand de la Sf.Vineri pana la Dobroteasa ,de la maidanul unde acum e Magazinul Unirea pana in susul Labirintului sau Dudestiului.
    Ca mai toti care a-ti postat aici ,am invatat si eu la Sc. Generala 79 si am facut parte din prima clasa cu profil de atletism sub indrumarea d-nei profesoare Uca Marinescu,dar prietenii mei cei mai multi i-am avut pe str.Pitagora
    Din pacate nu mai locuiesc in Romania, dar am sa vin cateva zile in iulie anul acesta si as fii incantat sa fiu contactat la adresa e-mail d_dintica@outlook .com daca cineva doreste sa depanam amintiri la un mic si o bere.

  45. STEFAN SAPIR(FOST BLAUSTEIN) says:

    pana in anul 1964 am locuit pe strada(disparuta) haiducul bujor-fosta epureanu.scoala primara facuta la scoala(disparuta)nr.93-fosta scoala evreeasca moria.liceul facut la liceul (disparut) nr.26 al .i cuza.posibil ca doamna pavelescu magdalena mi-a fost colega la liceu?

  46. adina shaaltiel says:

    Eu vreau sa stiu daca blocul calea vacaresti nunarul 30 colt cu strada mamukari daca mai exista?

  47. Florin Ristache says:

    M-am nascut si am locuit pana in 1977 pe calea vacaresti Nr 35. am facut primele 4 clase la scoala 93 pe Haiducul Bujor, apoi la scoala 79, si in Liceul A I Cuza, Daniel Dintica am fost colegi de clasa , stateai in banca cu Liviu Grigorescu si in general in ultima banca. florin.ristache@gmail.com

  48. vasile valeria says:

    Buna seara, am locuit pe str Morilor, sect 3, am invatat la sc, gen. 95, as dori sa pot sa-mi regasesc colegi si prieteni, daca aveti poze din perioada 1974-1982.

  49. Florin Ristache says:

    MULTUMESC Cristian Malide ! , Una din singurele poze -prim plan-ale casei din Calea Vacaresti nr 35, casa in care m-am nascut si am locuit pana in 1977. Multumesc inca o data pt bucuria pe care am avuto descoperind acesta poza in 2015!? dupa multe cautari .

  50. SEGIU MENDELOVICI says:

    SERGIU AM ANVATAT LA SCOALA MATEI BASARAB SI AM LOCUIT PE STRADA BRADULUI 22A.IESTE CINEVA CARE A STAT PE STRADA ASTA BRADULUI SA A ANVATA LA SCOLA MIA?
    DACA SE GASESTE CINEVA SAMI SCRIE.

Comments are closed.